Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: κακόβουλου λογισμικού (ιός)

          
   
 1. #1
  Εγγραφή
  05-07-2009
  Μηνύματα
  3.141
  Ευχαριστώ
  6.799
  Εχει 4.214 Ευχαριστώ σε 2.279 Posts

  Thumbs up κακόβουλου λογισμικού (ιός)

  σήμερα στον υπολογιστή του Ξάδερφο μου εφνανιστικε αστυνομία ο τύπος που ζητάει 100 ευρώ για να για άνοιξη και πάλι τον υπολογιστή ευτυχώς πρόλαβα και είδα έχει και φωτό του προεδρου καρόλου παπούλια διπλα στο λογότυπο τις αστυνομίας δέστε τι γραφή ο τύπος

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αποκλεισμός του πρόγραμμα περιήγησης σας έχει γίνει για λόγους ασφαλείας, που αναφέρονται παρακάτω.
  Όλες οι δραστηριότητες αυτού του υπολογιστή έχουν καταγραφεί.
  Όλα τα αρχεία σας είναι κρυπτογραφημένα.

  Κατηγορήστε για την προβολή / αποθήκευση ή / και την διάδοση των απαγορευμένου υλικού πορνογραφίας (παιδοφιλία / ζωοφιλία / βιασμό και άλλα). Έχετε παραβιάσει την Παγκόσμια Διακήρυξη για την μη διάδοση της παιδικής πορνογραφίας. Κατηγορήστε για τη διάπραξη του εγκλήματος, που προβλέπεται από το άρθρο 161 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας.

  Το άρθρο 161 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας προβλέπει την ποινική στέρηση ελευθερίας με όρους από 5 μέχρι 11 ετών.

  Επίσης, θα είστε ύποπτος για παραβίαση των "Δικαιωμάτων Πνευματικής και Συγγενικής ιδιοκτησίας" (κατέβασμα της πειρατικής μουσικής, το βίντεο ή των εφαρμογών) και την χρήση τους ή / και την διάδοση των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Για αυτό το λόγο, θα είστε ύποπτος για την παραβίαση του άρθρου 148 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας.

  Το άρθρο 148 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας προβλέπει την ποινική στέρηση της ελευθερίας από 3 μέχρι 7 ετών ή το πρόστιμο 150-550 τον βασικών ποσών.

  Είτε έγινε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο υπολογιστή σας και έχουν κλαπεί η σημαντικές πληροφορίες του Κράτους ή τα στοιχεία, που είναι κλειστά για δημόσια πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

  Μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μπορεί να έχει διευθετηθεί επίτηδες από τον εαυτό σας για διάφορους λόγους , με ή χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας, εφόσον ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει επηρεαστεί από κακόβουλο λογισμικό. Κατά συνέπεια, θα είστε ύποπτος - όσο η έρευνα πραγματοποιείτε - παράβαση του άρθρου 215 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας ("Ο νόμος περί αμέλειας ή / και απερίσκεπτης αδιαφορίας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα βοηθήματα του").

  Το άρθρο 215 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας προβλέπει την ποινική στέρηση της ελευθερίας από 5 μέχρι 8 χρόνων ή το πρόστιμο €100.000.

  Μετά από εξέταση των πληροφοριών του προσωπικού σας υπολογιστή, διαπιστώσαμε ότι είχε χρησιμοποιηθεί τακτικά για μαζική ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam), είτε διοργανώνονται επίτηδες από τον εαυτό σας για άλλους λόγους, με ή χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας, εφόσον ο υπολογιστής σας θα μπορούσε να είχε επηρεαστεί από το κακόβουλο λογισμικό. Μαζική ανεπιθύμητη αλληλογραφία είναι ένας τρόπος για τη διάδοση του κακόβουλου λογισμικού για την απαγορευμένη πορνογραφία. Κατά συνέπεια, θα είστε ύποπτος - όσο η έρευνα πραγματοποιείτε - παράβαση του άρθρου 301 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας ("Ο νόμος περί της μαζικής ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και την διάδοση του κακόβουλου λογισμικού (ιός)").

  Το άρθρο 301 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας προβλέπει την ποινική στέρηση της ελευθερίας μέχρι 8 χρόνια ή το πρόστιμο €250.000.

  Παρακαλώ, να ξέρετε ότι και οι προσωπική σας ταυτότητα και η τοποθεσία σας έχουν ταυτολογηθεί σωστά και ποινική υπόθεση την διάπραξη εγκλημάτων κατά τα ανωτέρων άρθρων μπορεί να ξεκινήσει εναντίον σας μέσα σε 96 ώρες. Η ποινική ζήτημα μπορεί να υποβληθεί στο δικαστήριο.

  Σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις από 02 Δεκεμβρίου του 2013 στην ποινική νομοθεσία Ελληνικής Δημοκρατίας και την Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δική σας παραβίαση του νόμου μπορεί να ερμηνευθεί ως ακουστή (αν δεν είχατε συμβάντα πριν) και καμία κλήση δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως να μην γίνει αυτό το θέμα πρέπει να έχετε πληρώσει το πρόστιμο στο Δημόσιο ταμείο (με την πρωτοβουλία για την προστασία της κυβέρνησης).

  Το πρόστιμο πρέπει να καταβληθεί σε διάρκεια 48 ωρών από την στιγμή της παραβίασης. Σε 48 ώρες, θα πραγματοποιηθεί η αυτόματη συλλογή δεδομένων σας για την ανάρμοστη συμπεριφορά, και ποινική υπόθεση θα ανοίξει εναντίον σας.
  Το ποσό του προστίμου είναι €100.
  Με τα κουπόνια PaySafeCard ή Ukash μπορείτε να επιλύσετε το πρόστιμο.

  Μόλις τα χρήματα θα μπούνε στο λογαριασμό του Δημοσίου ταμείου, ο πρόγραμμα περιήγησης σας θα ξεμπλοκάρει και όλες οι πληροφορίες θα πρέπει να αποκρυπτογραφηθούν σε διάρκεια 24 ωρών.

  Στη συνέχεια, μέσα σε 7 ήμερες πρέπει να επανεξεταστεί ο υπολογιστή σας. Διαφορετικά, ο υπολογιστής σας θα αποκλειστεί και ποινική υπόθεση θα ανοίξει έναντι σας (χωρίς τη δυνατότητα να πληρώσετε το πρόστιμο).

  Παρακαλούμε να έχετε την υπόψη σας, ότι θα πρέπει να εισάγετε μόνο επαληθευμένους κωδικούς των κουπονιών και να αποφεύγετε την προσωρινή αποθήκευση κάθε φορά που τους χρησιμοποιούνται για την πληρωμή του προστίμου. Αν εγγραφτούν οι εσφαλμένη κωδικοί, ή αν θα γίνει προσπάθεια να ακυρωθούν τα κουπόνια μετά από την συναλλαγή, τότε, εκτός από τις παραπάνω της παραβάσεις, θα επιβαρυνθείτε έως απάτη (Το άρθρο 377 της ποινικής νομοθεσίας Ελληνικής Δημοκρατίας ; 1 έως 3 χρόνια φυλάκισης) και θα ανοίξει η ποινική υπόθεση.


  ευτυχώς έχουμε kaspersky


  ο τύπος έχει ip από αθηνα .www
  δεν γράφω την σελίδα του τύπου μην την πατήσετε και με βρίζετε
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takisote : 16-12-13 στις 00:46

 2. Οι παρακατω 4 χρήστες σε ευχαριστούν takisote για το θέμα αυτό:

  Ανατολή (16-12-13),Dreamer (16-12-13),hammer (05-02-14),korn (06-02-14)

 3. #2
  Εγγραφή
  05-02-2014
  Μηνύματα
  1
  Ευχαριστώ
  0
  Εχει 0 Ευχαριστώ σε 0 Posts

  Προεπιλογή Απάντηση: κακόβουλου λογισμικού (ιός)

  Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ στην αρχή τρόμαξα και νόμιζα πως είναι αλη8εια αλλα το εψαξα λιγο ,τωρα το μονο που μενει ειναι να φερω εναν τεχνικο να μου φτια3ει το pc και ολα κομπλε!!!!!και παλι σε ευχαριστω

 4. #3
  Εγγραφή
  05-07-2009
  Περιοχή
  greece
  Μηνύματα
  5.634
  Ευχαριστώ
  9.855
  Εχει 5.407 Ευχαριστώ σε 2.787 Posts

  Προεπιλογή Απάντηση: κακόβουλου λογισμικού (ιός)

  Ακομα κυκλοφορει αυτο δεν τον επιασαν ?

 5. #4
  Εγγραφή
  07-07-2009
  Περιοχή
  Σεληνη
  Μηνύματα
  6.198
  Ευχαριστώ
  6.133
  Εχει 5.575 Ευχαριστώ σε 2.639 Posts

  Προεπιλογή Απάντηση: κακόβουλου λογισμικού (ιός)

  Οχι, κυκλοφορεί ακόμα αυτο, αλλα φαίνεται οτι δεν ασχολούνται με τέτοια...
  Λέμε ΟΧΙ στα πάσης φύσεως φραγκολεβάντικα! Γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Παρόμοια Θέματα

 1. Λέσχη Bilderberg: Όλα τα ονόματα και οι Έλληνες
  By Ανατολή in forum ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
  Απαντήσεις: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-17, 00:07
 2. Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-14, 17:49
 3. Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-12, 21:44
 4. Απαντήσεις: 10
  Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-11, 10:18
 5. Ιός απελευθερωμένων γυναικών
  By Ανατολή in forum ΙΑΤΡΙΚΑ
  Απαντήσεις: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-10, 02:08

Tags for this Thread

Δικαιώματα - Επιλογές

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
 • BB code is σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • [VIDEO] code is σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας