• Ενας αμφίβιος άνθρωπος -Δύτης κρατάει την αναπνοή του για 22 λεπτά και σπάει όλα τα ρεκόρ


   Ο Stig Severinsen ή ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει», όπως τον αποκαλούν πολλοί, είναι κάτοχος πολλαπλών ρεκόρ στην κατάδυση.Η τεχνική του σχετίζεται με διαλογισμό.Ο ίδιος λέει ότι καταφέρνει να κρατάει την αναπνοή του μέσα στο νερό επειδή μπαίνει σε μια κατάσταση Zen.


   Τον Οκτώβριο του 2012, ο Severinsen έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ που είναι και το μεγαλύτερο έως σήμερα, βύθισε το κεφάλι του σε μια πισίνα στο Λονδίνο και κράτησε την αναπνοή του για 22 ολόκληρα λεπτά.   Στο παρελθόν έχει σπάσει και το ρεκόρ για το μεγαλύτερο υποβρύχιο μακροβούτι.


   Η 41χρονος όταν βρήκε από το νερό δήλωσε: «Μετά από 22 λεπτά χωρίς αναπνοή μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εντάξει, η πιο αγχωτική στιγμή για εμένα είναι πριν την κατάδυση».

   «Πάντα αγαπούσα το νερό, από μωρό πλατσούριζα και προσπαθούσα να κρατάω την αναπνοή μου μέσα στο νερό» δήλωσε ο Stig Severinsen ο οποίος πέρασε σχεδόν δέκα χρόνια τελειοποιώντας την τεχνική διαλογισμού χάρις στην οποία κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή του για 22 λεπτά.

   Μάλιστ, ο Δανός κολυμβητής έχει γράψει και ένα βιβλίο με τίτλο «Breatheology» που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν «το εσωτερικό τους δελφίνι» που σύμφωνα με τον Stig Severinsen είναι μια κατάσταση κατά την οποία μπορείς να ελέγχεις με το μυαλό την αναπνοή σου όταν είσαι μέσα στο νερό.

   Μπορείτε να διαβάσετε πρισσότερα και να γράψετε σχόλια στο Φορουμ για το ίδιο θέμα: Ενας αμφίβιος άνθρωπος -Δύτης κρατάει την αναπνοή του για 22 λεπτά και σπάει όλα τα ρεκόρ started by lenin67 View original post
  • UltraGreek Portal

  • Αθλητικές Μεταδοσεις

   takisote

   Αθλητικές Μεταδόσεις 18-1-2018

   Δημιουργός: takisote

   10:15 Eurosport 1 Αυστραλιανό Όπεν, τένις
   19:00 COSMOTE SPORT 6 HD ΠΑΟΚ – Φρίντριχσαφεν Champions League βόλεϊ
   19:00 Novasports 2HD

   Last Post By: takisote 18-01-18, 07:29 Μετάβαση στο τελευταίο μήνυμα
  • Βαθμολογια Superleague